İpuçları

Siteground Firmasından %90’na Kadar İndirim Kuponu Alabilirsiniz

Hosting firması arayışı içindeyseniz ve bu aramalarınız sonucu Siteground karşılaştıysanız, içiniz rahat bir şekilde hizmet almaya başlayabilirsiniz.  Firmadan, hosting satın almayı planladığınızda sizlere verilen indirim kuponlarını kullanabilirsiniz. İndirim kuponları sayesinde Hosting paketi almak artık daha kolay bir hale gelecektir.

Siteground

Siteground her zaman olduğu gibi geçen yıl ve 2021 yılında da promosyon dağıtılmaya devam edilmektedir. İşte o indirim kodları ve özel promosyonlar için geçerli kodların ayrıntıları sizlerle.

  • 10% İndirim
    Kupon

    cPanel kontrol paneli sahip %100  PHP ve Mysql uyumlu hosting paketlerine özel indirim kuponu ile hemen sahip olun.

    More Less
  • 10% İndirim
    Kupon

    WordPress için özel optimize edilmiş sunucularda web sitenizi özel kupon kodu ile barındırın.

    More Less
  • 10% İndirim
    Kupon

    ASP, ASP.NET ve MSSQL Server tabanlı web siteleriniz için özel optimizeli hızlı windows tabanlı hosting paketlerini kupon koduyla sahip olun.

    More Less
  • 20% İndirim
    Kupon

    Yüksek eposta kotası , daha fazla performans için kurumsal hosting kupon koduyla indirimden yararlanın.

    More Less
  • 20% İndirim
    Kupon

    Birden fazla web sitenizi indirimli fiyatlara güçlü sunucularda özel kupon kodu ile barındırın.

    More Less
  • 20% İndirim
    Kupon

    Windows Bayi Hosting Hizmeti ile SSD Diskli Sunucularda Web Sitelerinizi özel kupon kodu ile barındırın.

    More Less
  • 20% İndirim
    Kupon

    Özel Sanallaştırma Teknolojisi ile kendinize özel sanal sunucuyu promosyon kodumuzla sahip olun.

    More Less
  • 20% İndirim
    Kupon

    Gerçek Bulut Sunucu hizmetini sizin için özel hazırlanmış kupon kodu ile indirimli satın alın.

    More Less

Kendinize veya şirketinize web sitesi kurmak ve tasarlamak istediğinizde,  Siteground  muhtemelen karşılaşırsınız. Bu firmayı merak edip, araştırdığınızda fiyatları bütçenizi aşabilir. Bütçenizi zorlamadan indirim kuponu kullanabilirsiniz. %80’e %90’a  varan indirim kuponu alarak sandığınızdan daha cazip fiyatlara web sitenizi oluşturmaya başlayabilirsiniz. İndirim kuponu size özel indirim sağlarken aynı zamanda da sürekli firmanın sündüğü hizmetlerden de faydalanabilirsiniz.

Siteground, dünya üzerinde web sitesine  ev sahipliği yapar ve sektördeki en popüler hosting firmalarından biridir. Tek tıkla WordPress kurulumu, %99,9 uptime garantisi  ve 7/24 destek sağlar . HostGator, WordpressTR  kullanıcılarına özel indirimler ve  ücretsiz SSL sertifikası sunmaktadır.  Bu  indiriminlerden yararlanmak için aşağıdaki HostGator kupon kodumuzu kullanın ve web barındırma hizmetinizi düşük bir fiyatlara satın alın .

Sizlere çok özel hostgator firmasına ait Hosting kupon kodları yani promosyonları paylaşacağız. Aynı zamanda bayi hosting ( reseller ) ,  sunucu ve windows hosting gibi ihtiyaçlarınıza özel indirim kodları da yer alacaktır.

Siteground indirim kuponu ile daha uygun fiyatlara hosting sahibi olun

Siteground tarafından sağlanan indirim kodu Siteground firması ile sizlere sunulur. Kupon için ise ne kadar indirim yapılacağına yine firma karar vermektedir.  tek yapmanız gereken promosyon kodu bölümüne paylaşacağımız kodları girerek olacaktır. bu sayede indirim kodundan faydalanabilirsiniz.
Siz de kupon kodu bağlantımıza tıklayın ve indiriminizden hemen yararlanın.

Yeni Web Site Sahipleri İçin Kolay Kurulum

Web sitenizi kurmak için her hangi bir yazılım bilgisine sahip olmanız gerekmez. ilk defa web sitesi kurmak istiyor iseniz Siteground  tam size uygundur.  Teknik detaylarla uğraşmadan ağır ve yorucu aşamalardan geçmeden web sitenizi kurabilirsiniz. Üstelik web sitenizi kurmak öyle uzun saatler sürmeyecektir. Fazla vakit kaybetmeden  web sitenizi bu hosting firması sayesinde kurabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bu firmadan alan adı ve hosting hizmeti talep etmeniz olacaktır.

İlk sene alan adı kaydı hediye olan paketlerle  ve hosting için bütçenize uygun olacak şekilde ücret ödeyerek, cPanel kontrol paneline sahip hosting paketi ile  dilediğiniz gibi  sitenizi oluşturabileceğiniz bir hosting firması arıyorsanız  Siteground  bunun için biçilmiş kaftan denilebilir. Desteğe ihtiyacı olanlar ise hemen destek talebi oluşturabilir.

Siteground

Siteground Oldukça Hızlıdır

Web site sahipleri için esas önemli konulardan biri de kesinlikle web sitenin hızıdır. Wordpress hem Türkiye’de hem de Dünya’da en çok tercih edilen ara yüzdür.  Çünkü Wordpress sayesinde kurumsal ve aynı zamanda  blog sitesi kurabilirsiniz.  Bundan dolayı bir hosting hizmetinin Wordpress uyumlu olması oldukça önemlidir.  cPanel üzerinden kolayca wordpress kuracağınız bir hosting hizmeti almanız işlerinizi çok kolaylaştıracaktır.

Siteground  sağladığı hosting paketlerinde Wordpress’i kolayca cPanel üzerinden tek tıkla kurarak web sitenizi hızlıca hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Wordpress kullanıcıları hosting kaynaklı yavaşlığı kabul etmezler. Web sitelerinin hızlı şekilde açılması kullanıcılar için büyük bir avantajdır. Çünkü Hem seo  açısından hem de ziyaretçi deneyimi açısından  temel kural hızdır.

Bu hosting firması hosting paketlerinde yüksek ram ve cpu tanımlayarak sitenizin hızlı açılmasını sağlar. Bunun yanı sıra Litespeed web server olması ve  sunucularının yurt içi konumlu olması sitenize erişimi hızlandırmaktadır.

Tüm bunlara ek olarak, Ücretsiz SSL sağlamasından dolayı SSL için ek bir ücret ödemenize gerek bulunmuyor. Size verdiğimiz kuponları hemen bu firmadan hizmet almak için kullanmaya başlayabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu